Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruine bonensoep van Astrid Veltman v2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
ui
▢
1
prei
▢
boter
▢
200
gram
gehakt
▢
1
literblik
bruine bonen
▢
1
pot
tomatenbouillon
▢
2
tomaat
▢
1
eetlepel
peterselie
▢
150
gram
taugé
Instructies
Fruit de gesnipperde uien en de in ringen gesneden prei 10 minuten in wat boter.
Kruid het gehakt met peper en zout, draai er balletjes van en bak die even mee.
Neem de helft van de bruine bonen apart.
Pureer de rest, roer die met het vocht, de tomatenbouillon en het water bij de uien en breng het geheel aan de kook.
Ontvel de tomaten, schep de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Warm dit met de bruine bonen en de taugé op het laatst even in de soep mee en bestrooi de soep met peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep