Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Goulashsoep van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
boter
▢
2
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
enkele
worteltjes
▢
2
paprika
▢
2
paprika
▢
500
gram
rundvlees
in blokjes gesneden
▢
2 ½
liter
bouillon
▢
4
grote
aardappels
▢
peper
▢
2
eetlepels
paprikapoeder
▢
cayennepeper
▢
bloem
▢
zout
Instructies
Bak de kleingesneden ui en knoflook in de boter bruin.
Bak dan de wortelplakjes en de paprikasnippers mee en bak tot slot de blokjes vlees rondom mooi bruin.
Voeg de bouillon toe en laat alles 3-4 uur sudderen.
Voeg de in piepkleine blokjes gesneden aardappelen toe met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper en laat de soep nog minstens 1/2 uur koken.
Bind haar eventueel met wat aangemengde bloem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Soep