Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignon tomatensoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bakje
champignons
▢
2
eetlepels
citroensap
▢
1
eetlepel
boter
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
tomatenbouillon
▢
1
vleesbouillon
▢
2
takjes
peterselie
▢
zout
▢
peper
Instructies
Pel en snipper de ui.
Was de champignons, snijd ze in plakjes en sprenkel er het citroensap over.
Verhit de boter in pan en fruit de ui 3 minuten.
Roer er de uitgeperste knoflook en de champignons bij en bak ze 5 minuten zachtjes mee.
Voeg 1 liter water en de bouillontabletten toe en breng aan de kook.
Roer er vlak voor het opdienen de peterselie door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep