Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knolselderijsoep 2
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gr in kleine stukjes gesneden
selderijknol
▢
5
dl
groentebouillon
▢
15
gram
boter
▢
15
gram
bloem
▢
150
gr aangemaakt
gehakt
▢
zout
▢
peper
▢
soeparoma
Instructies
Zet de knolselderij met de bouillon op, laat het geheel ± 15 minuten zachtjes koken en zeef de bouillon.
Smelt de boter, voeg de bloem droog toe en, onder goed roeren, de knolselderijbouillon.
Draai van het gehakt kleine balletjes en voeg die met de selderijstukjes aan de soep toe.
Maak de soep op smaak af met zout, peper en soeparoma.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep