Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knolselderijsoep met groene kruiden
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
knolselderij
▢
1
eetlepel(s)
rijst
▢
1
kruidenbouillontablet
▢
1
mespunt
kaneel
▢
¼
paprika
▢
1
eetlepel fijngehakte
peterselie
▢
1
eetlepel fijngehakte
bieslook
▢
zout
▢
peper
Instructies
Maak de knolselderij schoon en rasp hem boven een pan fijn.
Voeg de rijst, het bouillontablet, 4 dl water en een mespunt kaneel toe en kook de knolselderij in ± 7 minuten zachtjes gaar.
Snijd intussen de paprika in kleine stukjes.
Pureer de knolselderij met het vocht in een keukenmachine of met een staafmixer tot een gladde gebonden soep.
Warm de paprika ± 1 minuut mee, roer de kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep