Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kipfilets met asperges
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kip
▢
2
fijngehakte
ui
▢
2
blik
asperges
▢
1
kopje
paneermeel
▢
3
eetlepels geraspte
Parmezaan
▢
boter
▢
zout
▢
peper
▢
basilicum
Instructies
Wrijf de kipfilets in met peper, zout en fijngemalen basilicum.
Verhit wat boter in een pan, leg de kipfilets erin, strooi er de fijngehakte uitjes
omheen en bak ze in ± 4 minuten aan elke kant mooi bruin en gaar.
Haal ze uit het braadvet en leg ze in een ingevette vuurvaste schaal.
Leg de asperges erop en bestrooi het geheel met het paneermeel en de kaas.
Giet er tot slot het braadvet over en zet de schaal in een matig warme oven tot de kaas
is gesmolten.
Serveer met een luchtig opgeklopte aardappelpuree.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip