Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Londonderrysoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine
ui
▢
½
theelepel
kerrie
▢
½
Spaanse peper
▢
20
gram
boter
▢
2 ½
eetlepel
bloem
▢
1
eetlepel
room
▢
½
lepel
witte wijn
▢
½
liter
bouillon
▢
25
gram
champignons
Instructies
Smoor de fijngesneden ui met de kerrie en de Spaanse peper in de boter.
Voeg de droge bloem toe en roer dit door elkaar en voeg al roerend bij gedeelten de bouillon toe.
Breng de massa al roerend aan de kook en laat ze ongeveer 3 minuten doorkoken.
Verwijder de Spaanse peper.
Maak de soep op smaak met room en witte wijn.
Doe als vulsel fijngesneden champignons in de soep.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep