Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperge aardappelsoep met spekjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
asperges
▢
200
gr afkokende
aardappels
in blokjes
▢
100
gr mager
rookspek
in blokjes
▢
2
gesnipperde
sjalotjes
▢
2
eetlepels fijngesneden
selderij
Instructies
Kook de aardappelen in ruim water in ± 20 minuten gaar en pureer ze.
Bak de spekjes in een pan met een anti-aanbaklaag krokant uit, neem ze uit de pan en fruit de sjalotjes in het achtergebleven vet ± 5 minuten.
Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met 6 dl water.
Klop de aardappelpuree erdoor en roer er de spekjes en de sjalotjes door.
Bestrooi de soep met selderij.
Lekker met toast met kruidenboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep