Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Velouté d'asperges
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
40
gram
boter
▢
40
gram
bloem
▢
1
liter
asperges
▢
12
gekookte
asperges
▢
peper
▢
zout
▢
nootmuskaat
▢
2 ½
deciliter
room
▢
24
schijfjes gekookte
wortel
▢
peterselie
Instructies
Laat de boter samen met de bloem in een soeppan smelten.
Roer hier geleidelijk het kooknat bij en laat de soep op matig vuur 5 minuten doorkoken.
Snijd de punten van de asperges en pureer de rest.
Maak de soep op smaak af met de aspergepuree, peper, zout, nootmuskaat en de room.
Verdeel de soep over 4 borden en garneer met de aspergepunt
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch