Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Artisjokbodems met zure room
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
artisjokken
▢
50
gram fijne
veldsla
▢
⅛
zure room
▢
50
gram verse
roomkaas
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
peper
▢
zout
▢
1
potje
zalm
▢
paar blaadjes
sla
▢
tomaat
Instructies
Laat de artisjokbodems uitlekken.
Was de veldsla.
Roer de zure room romig met de roomkaas en breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Doe het over in een spuitzak en leg tot gebruik in de koelkast.
Was de slabladeren en de tomaatjes en garneer hiermee 4 bordjes.
Leg op ieder bordje 3 artisjokbodems en leg hierin wat veldsla.
Spuit er vlak voor het serveren een toefje van het roommengsel op en garneer het met een lepeltje kaviaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst