Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkool kerriesoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
bloemkool
▢
125
gram
soepgroenten
▢
1
eetlepel
boter
▢
½
liter
kippenbouillon
▢
1
eetlepel
kerriepoeder
Instructies
Kook de bloemkoolroosjes met de soepgroenten, de boter, 1/8 liter bouillon en de kruiderij afgedekt 12 minuten op vol vermogen.
Voeg de rest van de bouillon toe, pureer de soep en verwarm haar 2 minuten op vol vermogen.
Schep de soep op de borden, verdeel er de room over en roer voor een marmereffect eenmaal om.
Garneer met gesnipperde bieslook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Soep