Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kippenlevertjes met pruneaux
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
pruneaux
gedroogde pruimen
▢
1
zoetzure augurk
▢
200
gram
kip
▢
25
gram
boter
▢
2
eetlepels zoetzure
zilveruitjes
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
dl
rode port
▢
zout
▢
peper
Instructies
Halveer de pruneaux.
Snijd de augurk in plakjes.
Dep de kippenlevertjes met keukenpapier droog en snijd de witte stukjes weg.
Smelt de boter in een hapjespan en bak de levertjes zachtjes bruin.
Schep de pruneaux, de augurk, de zilveruitjes, de mosterd en de port erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.
Warm het gerecht nog ± 5 minuten zachtjes door.
Lekker met knolselderijgratin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gevogelte
/
Kip