Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Taco's gevuld met pikante kip
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
1
paprika
▢
400
gram
kip
▢
2
eetlepels
Mexicaanse kruidenmix
of tacokruiden
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
teentje
knoflook
▢
150
gram
maïs
▢
1
potje
Mexicaanse salsa mild
Calvé, 300 ml
▢
8
tacoschelpen
▢
½
krop
ijsbergsla
▢
100
gr versgeraspte
oude kaas
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Pel en snipper de ui.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de uisnippers en de stukjes paprika 2 minuten.
Schep de kipreepjes erdoor en bak deze in 4 minuten rondom bruin.
Voeg de uitgelekte maïs en de salsa toe en warm het geheel nog ± 5 minuten zachtjes door.
Verwarm de tacoschelpen ± 5 minuten in de oven.
Snijd de sla in dunne reepjes en verdeel die over 4 borden.
Schep het kipmengsel in de warme taco's en leg ze op ee sla.
Strooi de kaas erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Taco's & Nacho's