Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vijfkruidenkip
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
16
kip
▢
3
lenteui
▢
4
teentjes
knoflook
▢
1
eetlepel(s)
suiker
▢
1
eetlepel(s)
vijfkruidenpoeder
▢
2
eetlepel(s)
vissaus
▢
2
eetlepel(s)
sojasaus
▢
2
eetlepel(s)
chilisaus
▢
zout
Instructies
Hak de lente-uitjes en de knoflook fijn en meng ze in een kom met de suiker, het vijfkruidenpoeder, de sauzen en zout.
Leg de kippenbouten in een ondiepe, niet-metalen schaal en schep de marinade erdoor.
Dek de schaal af en zet hem een nacht in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 210°C.
Leg de kippenbouten op een met olie ingevette bakplaat en bak ze in 45 minuten gaar en knapperig.
Serveer ze warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip