Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kervelsoep met mandarijn
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
stevige kleine
mandarijnen
zonder pit
▢
3
sinaasappels
▢
2
gember
▢
150
gram
grotchampignons
▢
1
blikje
Culinair kervelroomsoep
netto 4 dl
▢
2
takjes
kervel
Ook nodig:
▢
keukenpapier
Instructies
Schil de mandarijnen dik, tot op vruchtvlees.
Snijd met een scherp mesje voorzichtig de partjes tussen de vliesjes uit.
Pers de sinaasappels uit en vul het sap met water tot 3 dl aan.
Snijd de gemberbolletjes heel fijn en voeg ze aan het sinaasappelsap toe.
Veeg de champignons met keukenpapier schoon en snijd ze in plakjes.
Verwarm de soep en voeg al roerend het sinaasappelsap en de plakjes champignon aan soep toe.
Verwarm de soep nog ± 3 minuten zacht.
Verdeel de stukjes mandarijn over 4 soepkommen, schep de soep erop en knip er de Kervel boven fijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Soep