Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccoli currysoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
rijst
▢
zout
▢
2
eetlepels fijngehakte
peterselie
▢
200
gr panklare
broccoli
▢
1
zakje
kippensoep
▢
4
eetlepels geschaafde
amandelen
▢
1
dl
Room Culinair
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout gaar.
Schep de peterselie erdoor.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Breng 8 dl water aan de kook, voeg de inhoud van het zakje soep toe en breng het al roerend met een garde aan de kook.
Voeg de broccoli toe en kook deze in ± 5 minuten beetgaar.
Rooster intussen de amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
Roer de room door de soep en laat 1 minuut koken.
Verdeel de rijst in bergjes over 4 borden en lepel de soep eromheen. Garneer met de amandelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep