Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktsoep met vermicelli
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
olijfolie
of zonnebloemolie
▢
1
schoongemaakte en kleingesneden
ui
▢
500
gr mager
gehakt
▢
1
schoongemaakte en fijngehakte
paprika
▢
1
schoongemaakte van de zaadjes ontdane en fijngehakte
groene peper
▢
2
ontvelde en in stukjes gesneden
tomaten
▢
1
liter
water
▢
50
gram
vermicelli
▢
zout
peper
Instructies
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten.
Voeg het gehakt toe en bak dit onder voortdurend omscheppen rul.
Voeg de fijngehakte paprika en groene peper en de stukjes tomaat toe en bak alles
onder regelmatig omscheppen 4 minuten.
Voeg het water toe en laat de soep op matig vuur en onder voortdurend roeren aan de kook komen.
Voeg de vermicelli toe, zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat de soep 20 minuten zachtjes koken.
Maak de soep op smaak met wat zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep