Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rozemarijn aardappels
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
gedroogde rozemarijnnaaldjes
▢
1
eetlepel(s)
olie
▢
1
sjalotje
▢
25
gram
boter
▢
zout
▢
750
gram
krielaardappeltjes
Instructies
Rozemarijnnaaldjes fijnknippen.
Olie erdoor roeren.
Sjalotje snipperen.
In koekenpan boter en olie met rozemarijn verhitten.
Sjalotje ca. 2 min zachtjes fruiten.
Aardappeltjes toevoegen en afgedekt in ca. 4 min zachtjes bakken.
Deksel van pan nemen en aardappeltjes in ca. 6 min lichtbruin bakken.
Op smaak brengen met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch