Meng de roomkaas met de cranberrycompote en breng op smaak met azijn, zout en peper.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes.
Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing.
Bereid de wraps één voor één door een kwart van de ingrediënten te gebruiken: leg een laagje sla op 2 cm van de onderkant van de tortilla, laat aan de zijkanten ook ongeveer 2 cm vrij.
Verdeel de roomkaas over de sla, beleg met plakjes radijs en gerookte ham.
Bestrooi met zout en peper.
Vouw de zijkanten van de wrap over de vulling, vouw de onderkant over de vulling en rol de tortilla strak op tot een wrap.
Knip vierkanten van ongeveer 30 x 30 cm uit bakpapier.
Rol de wraps strak in het bakpapier en bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Knip 4 grote vellen cadeaufolie en leg elk onderaan in het midden van een vel een wrap.
Rol de folie strak op, zet het uiteinde vast met plakband.
Knijp de folie naast de wrap samen en draai het om, zodat de rolletjes eruitzien als 'kerst crackers'.
Zet de wraps op een dienblad of schaal op het buffet.
Voor het serveren, halveer de wraps en vouw het uiteinde van de folie iets om, zodat de wrap uit de hand te eten is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze feestelijke wraps zijn een hit op elk kerstfeest.Serveer met een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, om de smaken mooi te complementeren.