Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Forel crèmesoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
dl
visbouillon
▢
2
eetlepel(s)
Noilly Prat
▢
4
gerookte
forelfilets
▢
¼
liter
slagroom
▢
2
ei
▢
2
eetlepels geroosterde geschaafde
amandelen
▢
4
toefjes
waterkers
Instructies
Laat de visbouillon en de vermout tot 2/3 inkoken.
Snijd de helft forelfilets in schuine repen en pureer de rest van de forelfilets met beetje visbouillon.
Houd enkele lepels slagroom apart.
Roer in een pan de forelpuree en de rest van de slagroom door elkaar en verwarm dit 3 minuten.
Klop de eierdooiers met de achtergehouden slagroom los en roer er 2 eetlepels bouillon door.
Voeg het eimengsel al roerend aan de puree toe en verwarm alles zachtjes 2 minuten (laat niet koken!).
Verdeel de soep over diepe borden en garneer met de repen forelfilet, de amandelen en de toefjes waterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis