Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krab-waterkerssoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
schoongemaakte en zeer fijngehaktd
lenteui
▢
2
gewassen en gehakte bossen
waterkers
▢
zout
▢
peper
▢
1
dessertlepel in wat water opgeloste
maïzena
▢
2
eetlepels lichte
sojasaus
▢
1-2
theelepels
sesamolie
▢
100
gram
krabvlees
uit blik uitgelekt, het nat opgevangen en het kraakbeen uit de krab verwijderd
Instructies
Breng de bouillon samen met het nat van de krab aan de kook, voeg de ui en de waterkers toe en laat de waterkers alleen even slinken.
Breng op smaak met zout, peper en sojasaus en bind de soep met de opgeloste maïzena tot ze iets dikker is geworden.
Voeg de krab toe en laat de soep door en door heet worden, maar niet meer koken.
Roer er de sesamolie door en serveer de soep in verwarmde borden of kommen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep