Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knoflooksoep met pastaschelpjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
teentjes
knoflook
▢
8
sneetjes oud bruin casino
brood
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
8
dl
runderbouillon
▢
1
eetlepel(s)
paprikapoeder
▢
150
gr schelpjes
macaroni
▢
peper
▢
zout
▢
4
eetlepels grofgehakt
koriander
Instructies
Snijd de korstjes van het casinobrood en snijd de sneetjes in kleine dobbelsteentjes (van ± 1 x 1 cm).
Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de hele teentjes knoflook in ± 5 minuten goudbruin.
Neem de knoflook uit de pan en bewaar de olie.
Prak de teentjes knoflook met een vork fijn.
Breng de bouillon in de soeppan met de olie aan de kook.
Voeg dan de fijngeprakte knoflook, het paprikapoeder en de schelpjesmacaroni toe en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Breng de soep op smaak met wat peper en zout.
Verdeel de dobbelsteentjes brood over 4 borden en schep de soep erover.
Hak het korianderblad fijn en garneer de soep ermee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep