Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pommes de terre farci aux celerie raves
Gevulde aardappelen met knolselderijpuree
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kleine aardapelen
▢
200
gram
knolselderijpuree
▢
Pommes gaufrettes
Ook nodig:
▢
parisiënneboor
▢
koksmes
▢
steamerbak
▢
snijplank
Instructies
Was de aardappelen en stoom ze in 15 minuten in de schil en laat ze afkoelen.
Snij een kapje van de aardappel en hol deze met een pomparisiën boor uit (maak de wanden niet te dun).
Vul de aardappel met de knolselderijpuree vergeet het kapje niet.
Bestrooi de aardappelen licht met zout en verwarm ze gevuld en wel in de steamer.
Garneer het geheel af met de pommes gaufrettes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch