Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout) aan de kook.
Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar.
Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om.
Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken.
Snijd de kip in reepjes.
Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 2 minuten.
Voeg de broccoli toe en (naar smaak) wat sambal (hoe meer, hoe heter!).
Voeg daarna de champignons toe en wok ze 3 minuten mee.
Roer de boemboe erdoor en wok nog 2 minuten.
Voeg de kokosmelk toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
Schep de mie door de kip in diepe borden of kommen en strooi de geraspte kokos erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Zet Conimex Atjar Tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.Variatietip: Voeg gemengde paddestoelen toe en wok eventueel een paar klein gesneden tomaten met de paddestoelen mee.