Sereh, peper, gember en knoflook in bouillon leggen en 10 minuten laten trekken.
Op smaak brengen met zout en citroensap.
Intussen in andere pan eiermie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Satésaus verwarmen en met water verdunnen.
Sauzen in kommetjes schenken.
Bouillon overscheppen in fonduepan en met mie, sauzen en schalen diphapjes op tafel zetten.
Schepnetjes telkens vullen, in de bouillon leggen en ingrediënten in paar minuten gaar laten worden. Ingrediënten (met eetstokjes) in sojasaus of chilisaus dippen.
Na maaltijd mie over vier kommen verdelen en bouillon erop schenken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Om in de bouillon te garen: - rolletjes omelet - plakjes tofu - brede repen Chinese kool - losgehaalde blaadjes Shanghai paksoi - rode paprika - taugé - minimaïskolfjes - peultjes - oesterzwammen - bamboescheuten (uit blik).