Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehakttaart met nasikruiden
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
plakjes
deeg voor hartige taart
(diepvries, pak à 450 g)
▢
1
schaal
nasi/bamigroentemix
(500 gram)
▢
300
gram
gehakt
▢
1
zakje
mix voor nasi
(48 g)
▢
1
theelepel
sambal
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
3
ei
▢
1
pot
atjar tjampoer
(680 gram)
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Deeg laten ontdooien.
Peper uit groentepakket schoonmaken, zaadjes verwijderen en in ringetje snijden.
In droge braadpan gehakt 4 minuten rul bakken.
Peper en nasi/bamigroente toevoegen en 2 minuten meebakken.
Mix met 50 ml water, sambal en ketjap toevoegen en goed mengen.
Gehakt-groentemengsel iets laten afkoelen.
Eieren loskloppen. Ingevette vorm met deeg bekleden.
Eieren door gehakt-groentemengsel scheppen.
Mengsel in taartvorm scheppen.
Taart in midden van oven in 25 minuten gaar en goudbruin bakken en met atjar serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Vlees