Fruit de ui, peper en knoflook even kort aan in de becel.
Voeg de braadworst toe en roerbak een minuut of 2 mee.
Voeg dan de courgette spaghetti, de aubergine, het paneermeel en wat peper en zout toe, ook dit even 2 minuten roerbakken.
Doe dan de voorgekookte spaghetti, gezeefde tomaat, ajvar, oregano, gerookt paprikapoeder en verkruimeld bouillonblokje erbij en laat al roerend warm worden.
Als het gerecht heet genoeg is (na ongeveer 5 minuten), draai het vuur uit en meng de mozzarella door het gerecht.
Ik vind het lekker met wat sla eronder op mijn bord. Je kunt er ook aparte salade bij maken.
Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Ajvar is een smaakmaker die hoofdzakelijk bestaat uit rode paprika, aubergine, zout, plantaardige olie en specerijen. Het komt oorspronkelijk uit Macedonië en is hoofdzakelijk populair op de Balkan.Ajvar kan gegeten worden op brood, als toevoeging op sandwiches, als smaaktoevoeging (vaak gebruikt bij gegrild of geroosterd vlees), of als onderdeel van een salade. (Bron: Wikipedia)