Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Kip Teriyaki
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
kip
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
60
ml
ketjap manis
▢
1
eetlepel(s)
gember
▢
3
eetlepel(s)
honing
▢
2
eetlepel(s)
basterdsuiker
▢
3
eetlepel(s)
rijstwijn
*****
▢
1
eetlepel(s)
maizena
▢
2
eetlepel(s)
water
Instructies
Vet de slowcooker in en leg de kip op de bodem.
Meng alle ingredienten tot aan **** en giet over de kip.
4-5 uur op laag.
Zeef, aan het einde van de gaartijd, de saus in een pannetje en maak een glad papje van de maizena en water.
Voeg dit toe aan de saus en breng aan de kook om in te dikken.
Trek de kip uit elkaar en roer dit door de ingedikte saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Slowcooker
Land van herkomst
Japan