Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Cottage pie
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de saus:
▢
500
gram
mager rundergehakt
▢
3
rode ui
gesneden
▢
2
wortels
gesneden of geraspt
▢
2
stengels
bleekselderij
▢
2
eetlepels
tomatenpuree
▢
500
ml
runderbouillon
▢
1
eetlepel
worcestershire saus
▢
1
theelepel
provencaalse kruiden
▢
peper & zout
**
▢
4
theelepel
maizena
▢
1
eetlepel
water
Voor de puree:
▢
1
kg
aardappels
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
2
prei
in ringen gesneden
▢
125
ml
crême fraiche
▢
peper & zout
Instructies
Doe voor de saus alles in de cooker tot aan *,
6 uur op laag.
Zet de cooker daarna even op hoog. M
aak een glad papje van de maizena en het water en doe dit door de saus.
15 minuten laten doorkoken
Voor de puree de aardappelen gaar koken, de prei in de olie fruiten en samen tot een stamp verwerken.
Roer de creme fraiche er door heen.
Doe de saus in een ovenschaal, afdekken met puree, eventueel bestraten met magere geraspte kaas.
15 minuten in de oven op 200 graden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees