Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktballetjes met mozzarella
Dit receptje heeft een beetje voorbereiding nodig!
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten:
▢
2
bol
mozzarella
in blokjes van ongeveer 1,5 cm gesneden. Je hebt 18-20 blokjes nodig.
Doe deze in een zakje en leg dit een aantal uren in de vriezer of de nacht van te voren
***
▢
750
gram
mager rundergehakt
▢
2
ei
▢
1
theelepel
knoflookpoeder
▢
1
theelepel
zout
▢
1
theelepel
italiaanse kruiden
▢
een handvol
paneermeel
▢
40
gram
Parmezaan
▢
50
ml
melk
***
▢
2
potten
pastasaus
naar keuze
Instructies
Meng alle ingrediënten van *** tot *** en draai hier gehaktballetjes van ter grootte van een golfbal.
Duw in ieder balletje een blokje mozzarella en kneed het gehakt goed om de kaas heen zodat de mozzarella volledig bedekt is
Doe een van de potten saus in een licht ingevette slowcooker.
leg de balletjes hier in en giet de tweede pot erover heen.
3 uur op hoog of 5 uur op laag.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met pasta en verse basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees