Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Limburgs zuurvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
gram
runderriblappen
▢
60
ml
wijnazijn
▢
150
ml
water
▢
4
laurierbladeren
▢
4
jeneverbessen
▢
4
kruidnagel
▢
2
sneetjes
ontbijtkoek
▢
4
eetlepel(s)
appelstroop
▢
1
eetlepel(s)
basterdsuiker
Instructies
Alles in de licht ingevette slowcooker.
7-8 uur op laag.
Af en toe roeren om het aanbakken van de ontbijtkoek te voorkomen.
Op het einde van de kooktijd het vlees met twee vorken uit elkaar halen,
terug in de cooker en de saus eventueel binden met wat maizena aangemaakt met kookvocht en nog een half uur op hoog doorgaren.
Dit stoofvlees heeft een friszoete smaak.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met friet of gebakken aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees
Land van herkomst
Limburg