Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese noedelsoep met bief
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
runderlappen
▢
600
ml
runderbouillon
▢
1.25
dl
rijstwijn
▢
2
theelepel
suiker
▢
3
tenen
knoflook
▢
1.5
theelepel
gemalen komijn
▢
1
steranijs
▢
Stukje
gember
van 2.5 cm
▢
2
theelepel
sambal
of minder voor een mildere versie
▢
150
gram
eiernoedels
▢
Slowcooker
Instructies
Doe alles behalve de noedels in de cooker.
8-9 uur garen op laag.
Aan het eind van de kooktijd het vlees eruit halen en reepjes van maken.
Doe intussen de noedels in de cooker en laat die in 15 minuten gaar worden.
Daarna het vlees er weer doorroeren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een lenteuitje en koriander
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Soep
Land van herkomst
China