Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Philly cheese steak
Porties:
8
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
stoofvlees
▢
2
paprika
▢
1
grote
ui
gesnipperd
▢
½
liter
runderbouillon
▢
2
tenen
knoflook
geperst
▢
2
eetlepels
van de volgende mix:
▢
1,5
theelepel
zout
▢
1
eetlepel
uienpoeder
▢
1
eetlepel
oregano
▢
1
eetlepel
italiaanse kruiden
▢
1
theelepel
basilicum
▢
1
eetlepel
peterselie
▢
1
eetlepel
suiker
▢
2
theelepel
zout
▢
1
theelepel
peper
▢
¼
theelepel
tijm
▢
½
theelepel
selderijzout
▢
Leerdammer
of plakjes Emmentaler,
▢
pistolets
of baguettes
Ook nodig
▢
Slowcooker
Instructies
Vet de slowcooker licht in.
Bruin het vlees even in een koekenpan en leg het in de slowcooker.
Voeg de overige ingrediënten toe en gaar 8 uur op laag.
Haal het vlees aan het einde van de gaartijd uit de cooker en trek het met twee vorken in stukken.
Haal met een schuimspaan de groenten uit de bouillon en meng dit met het vlees.
Snij een baguette of pistolet aan de bovenkant doormidden en vul deze met het vlees.
Leg er de kaas onder en doe het kort onder de gril of in de oven om de kaas te laten smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees