Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundvlees in rode wijn-saus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
hacheevlees
▢
15
gram
boter
▢
2
kleine
ui
gesneden
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
3
eetlepel(s)
bloem
▢
400
ml
rode wijn
▢
250
ml
runderbouillon
▢
1
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
peper & zout
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Braad het hacheevlees aan alle kanten bruin en leg het in de ingevette slowcooker.
Smelt de boter in de pan waarin het vlees is aangebraden en bak hierin de ui glazig.
Voeg de knoflook toe en roerbak dit 1 minuut.
Voeg de bloem toe en roer dit ong 2 minuten goed door elkaar.
Voeg de wijn en bouillon toe, samen met de tomatenpuree en roer dit glad.
Laat dit op hoog vuur even indikken en giet de saus daarna over het vlees.
7-8 uur op laag.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met aardappelpuree en rode kool!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees