Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pulled Pork van Mimskeuken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
varkensfricandeau
in 3 stukken gesneden
▢
1
kleine
ui
gesneden
▢
200
ml
ketchup
▢
4
eetlepel(s)
basterdsuiker
▢
3
eetlepel(s)
azijn
▢
2
eetlepel(s)
stroop
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
▢
2
theelepel
Thai sweet chili saus
▢
peper & zout
**
▢
4
eetlepel(s)
water
▢
2
eetlepel(s)
maizena
ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Vet de slowcooker licht in.
Leg het vlees onderin de cooker en bestrooi met zout en peper.
Leg hier de uien bovenop.
Meng alle andere ingrediënten tot aan ** en roer tot een gladde saus.
Giet dit over het vlees.
7-8 uur op laag.
Haal aan het eind van de gaartijd het vlees uit de cooker en trek het vlees uit elkaar.
Giet alle saus in een pan en breng aan de kook op het fornuis.
Maak de maizena aan met het water en voeg dit toe aan de saus.
Laat enkele minuten doorkoken tot de saus goed is ingedikt.
Doe het vlees terug in de slowcooker en giet de saus er over heen.
Goed doorroeren zodat het vlees goed gemengd is met de saus.
Laat nog heel even doorgaren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk op een broodje of op een wrap.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees