Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenshaas in rode wijn jus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
varkenshaas
▢
1
zakje
uiensoep
bv van Honig
▢
200
ml
rode wijn
▢
250
ml
water
▢
3
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
3
teentjes
knoflook
geperst
▢
peper
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Leg de varkenshaas in de slowcooker
Doe de wijn, het water en de ketjap erover heen en keer de varkenshaas een keer om zodat al het vlees door de saus is bedekt.
Leg de knoflook zoveel mogelijk bovenop het vlees
4-5 op laag.
Serveer de jus naast de varkenshaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees