Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Puttanesca saus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1200
gram
tomaat
uit blik
▢
70
gram
tomatenpuree
▢
1
grote
ui
▢
4
tenen
knoflook
geperst
▢
50
gram
olijven
in stukjes
▢
50
gram
kappertjes
▢
46
gram
ansjovis
blik uitgelekt en gepureerd
▢
2
eetlepel(s)
Italiaanse kruiden
▢
1
eetlepel(s)
peterselie
▢
snufje
cayennepeper
****
▢
50
gram
olijven
gehalveerd
▢
basilicum
gescheurd
▢
Parmezaan
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Doe alles tot aan **** in de slowcooker, roer goed door en gaar 7-8 uur op laag.
Voeg aan het einde van de gaartijd de olijven en basilicum toe.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk over pasta met parmezaanse kaas
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Slowcooker
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch