Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige aardappelsoep
Ik heb dit gemaakt in mijn 6 liter sc. Voor het toevoegen van de roomkaas en het pureren heb ik het even overgedaan in een pan omdat er niets meer bij paste! Voor kleinere sc de hoeveelheden aanpassen
Porties:
8
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1700
gram licht kruimige
aardappels
gewassen, niet geschild in kleine blokjes gesneden
▢
2
liter
groentebouillon
▢
1
grote
ui
gesneden
▢
8-10
teentjes
knoflook
geperst
▢
400
gram
roomkaas
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Voeg de aardappelen, ui, knoflook en bouillon samen in de sc.
6 uur op hoog of 10 uur op laag garen.
Op het eind van de kooktijd de roomkaas toevoegen en de soep pureren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk om met (NIET vegatarisch: uitgebakken spekjes), bosui en geraspte kaas te serveren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Soep
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch