Kook de eieren in ruim kokend water in ca. 8 minuten hard.
Laat ze onder de koude kraan schrikken en pel ze.
Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de geraspte wortel 1 minuut.
Voeg de gezeefde tomaten, ¾ l koud water en de bouillontabletten toe, breng de soep aan de kook, even roeren en laat ca. 5 minuten op een laag vuur zachtjes koken.
Verkruimel de woknoedels boven de soep en kook de noedels in ca. 2 minuten gaar.
Breng de soep op smaak met de woksaus (ca. 8 eetlepels) en roer de taugé erdoor en leg de eieren erin.
Schep de soep in diepe kommen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Zet Conimex Lange Plakken, Gebakken Uitjes en fijngeknipte bieslook op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen.Variatietip: Gebruik in plaats van geraspte wortel soepgroenten. Garneer met krokante mihoen of noedels: verhit een ruime laag olie in een diepe wok en frituur 100 g mihoen of woknoedels in 4 porties in enkele seconden krokant. Leg de krokante mihoen of noedels op de soep.