Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken Rosbief met Paksoi en Eiermie
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
gram
Chinese eiermie
▢
4
sjalotten
in partjes
▢
100
gram
shii-takes
in plakjes
▢
2
struikjes
paksoi
in reepjes
▢
3
eetlepels
olie
▢
1
schaaltje
rosbieflapjes à la minute
ca. 280 g, in stukjes
▢
½
flesje
gember-limoen woksaus
175 ml
Instructies
Bereid de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de sjalotten, shii-takes en paksoi op hoog vuur gedurende 2-3 minuten.
Schep de groenten uit de wok en verwarm de rest van de olie.
Bak de rosbief al omscheppend in 3-4 minuten rosé.
Voeg de groenten en woksaus toe en verwarm het geheel nog 1 minuut.
Verdeel de eiermie en het rosbief-groentemengsel over twee borden en garneer met korianderblaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige rosé past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
550
kcal
|
koolhydraten:
47
g
|
Protein:
32
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
2.5
mg
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees
Land van herkomst
Oosters