Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Wittechocolade aardbei-ijsbonbon
De echte chocoladekenner weet, chocolade en aardbei smaakt hemels samen. Dit is een eenvoudig 'recept' voor een heerlijke en aparte chocolade-ijsbonbon. Uiteraard ook met melk chocolade of pure chocolade te maken.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Aardbeien
▢
Droste pure of melkchocolade pastilles
▢
kleine
siliconenvormpjes
zoals voor ijsblokjes
Instructies
Was de aardbeien en verwijder het kroontje.
Leg al het fruit op een schaaltje, zorg ervoor dat deze niet nat is.
Smelt de Droste witte pastilles in een bakje (au bain marie), totdat alle pastilles gesmolten zijn en er een smeuïg geheel ontstaan is.
Vul nu de vormpjes met deze heerlijke gesmolten chocolade en leg daarin de aardbei.
Druk deze een klein beetje aan, zodat de aardbei goed onder is en bedekt is met de chocolade.
Zet nu de ijsblokjesvorm in de vriezer en haal deze na enkele uren uit de vriezer.
Zo is er een heerlijke ijsbonbon ontstaan met vers fruit!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade