Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Borani esfanai
spinazie-notensalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
700
gram
verse jonge spinazie
▢
1
kleine
ui
▢
2
theelepel
olijfolie
▢
2
koppen yoghurt
▢
2
theelepel
munt
of 1/2 theelepel gedroogde
▢
¼
theelepel
zout
▢
peper
▢
1
teentje
knoflook
▢
½
kop
walnoot
Instructies
(De blaadjes voor deze schotel moeten uiterst vers zijn).
Was de blaadjes en hak ze fijn.
Doe de spinazie met de ui in een sauspan.
Verwarm de groente boven een laag vuur tot alle aanhangende water is verdampt.
Voeg de olie toe en schep de massa 2 minuten voorzichtig om.
Doe het daarna in een schaal en voeg de yoghurt, munt, zout peper en knoflook toe.
Laat het 2 uur afkoelen.
Voeg, als u verse munt gebruikt, deze na het afkoelen toe.
Strooi er dan de walnoten over en serveer het koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Griekenland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch