Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Grieks stoofpotje met krenten en rozijnen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
35
gram
krenten
▢
35
gram
rozijnen
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
knoflook
▢
2
gesnipperde
ui
▢
500
gram
varkensschnitzel in reepjes
▢
1
theelepel
gedroogde rozemarijn
▢
2
eetlepels
bloem
▢
2
dl
rode wijn
▢
1
in blokjes gesneden courgette
▢
zout
▢
peper
Instructies
Fruit de knoflook en de ui in de olie.
Voeg de schnitzel en de rozemarijn toe en bak het vlees omscheppend bruin.
Bestrooi het met de bloem en bak die omscheppend mee.
Voeg de rode wijn, de krenten en de rozijnen toe en breng het op matig vuur aan de kook.
Voeg de courgette toe en stoof die 3 minuten zachtjes mee.
Breng op smaak met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stoofpot
/
Vlees
Land van herkomst
Griekenland