Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Barbounia sto harti
4 kleine rode ponen 6 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 1 theelepel marjolein 4 eetlepels fijngehakte peterselie zout, peper 8 dunne schijven citroen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediƫnten
▢
4
kleine
rode ponen
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
1
theelepel
marjolein
▢
4
eetlepel(s)
peterselie
▢
zout
▢
peper
▢
8
citroen
Instructies
Wrijf de ponen van binnen en van buiten in met olijfolie.
Meng 5 eetlepels olijfolie, citroensap, peterselie, marjolein, zout en peper tot een saus.
Knip vier stukken aluminiumfolie, elk groot genoeg om een vis in te verpakken.
Smeer ze in met een beetje olie.
Leg op elk stuk folie een vis en garneer die met de schijfjes citroen.
Besprenkel de vissen met het oliemengsel en verpak ze goed in de folie.
Leg ze in een vuurvaste schaal en bak ze 30 minuten in een voorverwarmde oven (stand 4)
--------------------------------------------------------------------------------------------------