Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hutspot goreng met Indisch rundvlees
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
aardappels
▢
600
gram
hutspotgroente
▢
75
gram
bakbacon
▢
½
zakje
mix voor Bami Goreng
▢
Voor het vlees:
▢
ketjap manis
▢
sambal
▢
arachideolie
pindaolie
▢
450
gram
runderlapjes
Instructies
Verhit een scheut olie in een braadpan en bak op hoog vuur de runderlapjes aan beide kanten bruin.
Voeg water, ketjap en sambal naar smaak toe en laat het vlees 2 uur sudderen op laag vuur.
Verhit in een wok olie en wok de aardappelpartjes totdat ze gaar zijn.
Voeg de bacon toe en bak deze een paar minuten mee.
Wok daarna de hutspot mee tot ze beetgaar zijn.
Voeg de kruidenmix toe en wok dit 5 minuten mee.
Serveer de hutspot goreng met het rundvlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stamppot
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters