Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Atjar
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
paprika
▢
1
paprika
▢
1
grote
rode ui
▢
1
rode peper
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
pak gesneden wortelmix
▢
azijn
▢
zoetstof
Instructies
Snijd de paprika reepjes.
Snijd de ui in stukjes.
Verwijder de pitjes uit de peper en snijd in kleine ringen.
Snijd de knoflook in kleine stukjes.
Meng de azijn met zoetstof naar smaak. En opletten dat het niet te zuur wordt.
Voeg de groente toe en meng alles door elkaar.
Zet daarna in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de atjar als bijgerecht bij een rijsttafel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Oostenrijk