Bestrooi het vlees flink met peper, zout en bloem en doe de rozemarijn, laurierblaadjes en kaneelstokjes in een kruidenbol.
Bak de vleesblokjes rondom bruin in een beetje becel en doe het dan in de slowcooker.
Doe nog wat extra becel in dezelfde pan en roerbak de HELE! sjalotjes rondom bruin.
Voeg dan de korianderzaadjes, komijnzaadjes, knoflookplakjes, piment en de Greensweet Stevia Brown toe en roerbak even kort, doe de tomatenpuree erbij en roerbak dat ook even kort.
Blus af met de rode wijn en doe het water, de tuinkruiden bouillonpoeder, de rode wijnazijn en de tomatenblokjes erbij en meng goed door elkaar. Wacht tot het pruttelt en laat 5 minuten op hoog vuur pruttelen. Proef even en voeg eventueel nog wat zout en/of peper toe.
Doe het mengsel dan bij het vlees in de slowcooker, meng goed door elkaar, doe de kruidenbol met de rozemarijn, laurierblaadjes en kaneelstokjes tussen het gerecht en zet de slowcooker 8 uur op low.