Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geglaceerde worteltjes van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
bospeen
▢
50
gram
boter
▢
3
deciliter
vleesbouillon
▢
½
theelepel
gedroogde tijm
▢
zout
▢
peper
▢
1
eetlepel
peterselie
Instructies
Kook de peentjes kort en laat ze op een vergiet goed uitlekken.
Leg ze in een ingevette ovenschaal en bedek ze met de bouillon en tijm. Strooi er wat zout en peper over.
Snijd de boter in dunne plakjes en verdeel deze over de ovenschotel.
Dek de schaal af en zet hem ± 30 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch 200°C, gasovenstand 5).
Garneer met peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij vis, lamsvlees of kipgerechten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch