Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
ei
(M)
▢
8
sneetjes
brood
▢
4
plakken
Diverse kaassoorten
(pak 150 gram)
▢
4
eetlepel(s)
sandwichspread
▢
2
tomaten
in plakjes
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
geknipt
▢
peper
▢
zout
Instructies
Kook de eieren in ± 10 minuten hard.
Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze (met een eiersnijder) in plakjes.
Bestrijk intussen de sneetjes brood met sandwichspread.
Verdeel de kaas over de helft van de boterhammen.
Leg er de plakjes ei en tomaat op en bestrooi met de bieslook en peper en zout naar smaak.
Leg er de rest van de boterhammen met de sandwichspreadkant naar beneden op.
Snijd de sandwiches schuin middendoor.
Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes