Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde perziken
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Instructies
Laat 12 bitterkoekjes weken in 6 eetlepels sinaasappellikeur (slijter).
Halveer en ontpit 6 perziken.
Meng 2 eetlepels suiker met 1 eetlepel cacao (pak á 125 gr, Van Houten).
Leg in iedere erzik een bitterkoekje en bestrooi dit met het suikermengsel.
Verdeel 50 gr boter over de perziken.
Zet de halve perziken ieder op een stukje aluminiumfolie.
Wikkel de perziken in het aluminiumfolie en leg ze ± 30 minuten in de as van de barbecue.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een bolletje ijs, losgeklopte zure room of crème fraîche.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Fruit
/
Nagerecht